Attiya Gamri

” Assyrier van het jaar 2008 ” Arets Assyrier 2008

De Assyriska Ungdomsforbundet AUF in Zweden ( http://www.auf.nu/ ) heeft tijdens het nieuwjaarsfeest, van de Assyriers, 1 april zaterdagavond, Habib Mousa en mij uitgeroepen tot de Assyrier van het jaar 2008. Een prachtige Award met een geldbedrag. Het geldbedrag heb ik inmiddels gedoneerd aan de Assyria Council of Europe www.assyriacouncil.eu . Dit komt ten goede aan hun werkzaamheden op het gebied van de mensenrechten in Noord Irak.
De voorzitter van AUF dhr. Aryo Makko heeft in zijn toespraak uiteengezet waarom AUF mij heeft uitgeroepen tot persoon van het jaar 2008. De jury leden hebben veel nadruk gelegd op mijn werk op het gebied van de mensenrechten van de Assyriers in het land van herkomst en mijn maatschappelijke betrokkenheid in Nederland en EU landen.
Tevens voor alle initiatieven die ik in het verleden heb genomen en op dit moment door anderen voortgezet worden binnen de Assyrische gemeenschap in de Europese landen. Voor het eerst in de geschiedenis is de prestigieuze ,,Assyrier van het jaar – Award “uitgereikt aan een vrouw in Europa.

Het is echt een grote eer om deze Award “Assyrier van het jaar 2008 ” te mogen ontvangen van de Assyrische Jongeren Federatie in Zweden.
Bedankt allemaal… ! Tack sÃ¥ mycket ! Tawdi Sagi ! Basima Raba !

Het bestuur v.d Assyrische Jongeren Federatie Zweden
Het bestuur van Assyriska Ungdomsforbundet AUF in Zweden

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com