Attiya Gamri

Black & White party in Twente

ajf-avond3jpg.jpg ajfenschede07-011_2.JPG

De Assyrische Jongeren Federatie, AJF, heeft afgelopen zaterdag een geweldige feest georganiseerd: ‘Black and White Party’. Het nieuwe bestuur, met onder andere Afram Touma en Yacob Yousef, waren benieuwd of het feest zou slagen. De opkomst was hoog en de jongeren (15 – 23 jaar) genoten volop.  De sfeer was optimaal en er werd ge-experimenteerd met muziek uit het verre ooste, midden -oosten in dit geval en pop-muziek uit het westen. Het was wel even wennen om de klassieke volksdansen te zien op westerse muziek, maar de DJ was hierin zeker geslaagd.  Er was geen Clash of Cultures te zien……!!

Ik wil AJF hartelijk bedanken voor hun steun en waardering tijdens de verkiezingen voor mijn politieke werk en participatie in de samenleving. Ik heb alle jongeren opgroepen om mee te doen met de samenleving (bijvoorbeeld in het vereningsleven), en bewust te zijn van hun eigen verantwoordelijkheid hierin. Ik heb veel jongeren gesproken die interesse hebben voor de politiek, maar niet weten hoe ze dat vorm kunnen geven. Nick Zwart en ik waren namens de PvdA aanwezig.

ajf-avond.jpg ajf-avond2jpg.jpg ajf-avond6jpg.jpg

Foto’s: Gabriel Genc

1 thought on “Black & White party in Twente

  1. Shlomo Attiya,

    Namens de Assyrische Jongeren Federatie NL willen ik jou en de PvdA bedanken voor jullie aanwezigheid. Voor AJF betekent jullie aanwezigheid erg veel. Wij hopen dat de PvdA haar gezicht vaker laatzien op de activiteiten. Ook zouden wij graag een aantal thema s met jullie willen bespreken. Er zijn nl veel jongeren die belangstelling hebben om onderwerpen zoals discriminatie, studeren, waarden en normen etc.. bij de PvdA partij leden aan te kaarten tijdens onze thema avonden.

    Jullie bewezen dat jullie niet alleen tijds de verkiezingen ons bezoeken maar ook daarna !!

    Namens het bestuur van de Assyrische Jongeren Federatie (Afram, Somar, Ninorta, Sara en Ik) wensen wij jou heel veel succes in jouw verdere politieke carrière.

    Met vriendelijke groet,

    Jacob Yousef
    (Public Relations)

Comments are closed.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com