Attiya Gamri

PvdA Noord-Holland stelt Roel de Wit prijs in

 

 De PvdA Noord-Holland gaat vanaf 2014 de Roel de Wit prijs uitreiken als waardering en aanmoediging voor initiatieven op het gebied van het bereikbaar en toegankelijk maken van natuur en recreatie. De prijs is vernoemd naar voormalig Commissaris der Koningin en burgemeester van Alkmaar Roel de Wit. Op deze manier wil de PvdA de herinnering aan zijn verdiensten op het gebied van landschap, natuur en recreatie levend houden.

 De Roel de Wit prijs is bedoeld voor een persoon of organisatie die groen, natuur en recreatie toegankelijk en bereikbaar heeft gemaakt voor een breed publiek. Hierbij kan bijvoorbeeld gedacht worden aan het betrekken van kwetsbare groepen bij natuur en milieu of het bevorderen van recreatiemogelijkheden voor mensen met een beperkt inkomen.

 De PvdA roept  u op om personen, organisaties of projecten te nomineren voor de Roel de Wit prijs! Hierbij verzoeken we u bij de nominatie kort en bondig de reden van de voordracht te formuleren. De aanmelding sluit op 15 januari 2014 en de uitreiking zal op vrijdagmiddag 14 februari 2014 plaatsvinden in het Provinciehuis van Noord-Holland. De jury bestaat uit Frans Tielrooij (oud gedeputeerde van de provincie Noord-Holland) Jan Kuiper (oud-directeur Landschap Noord-Holland), statenleden Nico Papineau Salm en Greet Blokker, en Eelco Taams, bestuurslid van het Gewest PvdA Noord-Holland.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com