Attiya Gamri

Raad van Toezicht van PaFemme

maxima-016.jpg

Vandaag heb ik voor het eerst een bestuursvergadering van PaFemme bijgewoond in Houten. PaFemme is een organisatie die zich inzet voor de participatie van allochtone vrouwen in verschillende gebieden van de Nederlandse samenleving. Door het lidmaatschap van Maxima heeft PaFemme bekendheid gekregen.
Projecten van PaFemme zijn onder andere het oprichten van een businessclub, het matchen van directeuren van multinationals als Shell en het coachen van allochtone vrouwen als zij zelfstandig ondernemer willen worden, heel divers dus.
De komende drie maanden zal ik deelnemen aan de bestuursvergaderingen. Na die periode bekijken het bestuur en ik of wij met elkaar doorgaan. Ik ben benieuwd of ik het qua tijd kan opbrengen, want de onderwerpen spreken mij erg aan.
Naast de kennis en deskundigheid die ik inbreng, hoop ik zelf ook veel te leren van de bestuursleden en de stichting. Veel vrouwen in het bestuur hebben zelf een onderneming en zijn heel bevlogen. Stuk voor stuk zijn het vrouwen uit verschillende culturen met veel bagage.

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com