Attiya Gamri

Op naar een sterker Twente

regiotwente.jpgVorige week werd voor bestuurders, gemeenteraadsleden en statenleden de conferentie “Agenda van Twente” georganiseerd.
Dit was een gezamenlijk initiatief van de Regio Twente en de Provincie Overijssel.
In de “Agenda van Twente” staan zaken centraal die nodig zijn om een sterkere sociaaleconomische structuur in Twente te realiseren, zoals het vergroten van de werkgelegenheid en de mobiliteit.

Het werd mij tijdens de conferentie duidelijk dat Twente ambities heeft en duidelijk in staat is om te kiezen. Tijdens de conferentie heb ik laten weten dat ik blij ben met deze ambities en dat ik dit de afgelopen jaren heb gemist. Mijn boodschap was: Regio Twente, heb lef en kies! Zodra Twente in staat is om te kiezen en werk te maken van deze keuzes, dan zal dat ook uitstralen naar de andere delen van de Provincie. Een Regio die duidelijk kiest en daar naar handelt is te waarderen en kan zeker op steun rekenen vanuit Zwolle. Mijn steun heeft de Regio in ieder geval!

Het was een zinvolle conferentie en een goede manier om in gesprek te zijn met de bestuurders van de Regio. Er was veel ruimte om over verschillende zaken je mening te geven en van gedachten te wisselen. Ik voel me hierdoor betrokken en zal de ontwikkeling zeker blijven volgen. Als inwoner van Oldenzaal ben ik erg blij dat ook Oldenzaal betrokken is bij deze ambitieuze plannen.

Regio Twente, wordt vervolgd!

regiotwente2jpg.gif Het Hulsbeek in Oldenzaal

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com