Attiya Gamri

Kerstactie voor de kinderen in Nineveh

dsc_0015.JPG

Langs deze weg wil ik iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan mijn actie “Kerst in Nineveh”. Ook dit jaar hebben rond de 10.000 kinderen in de provincie Nineveh een Kerstcadeau ontvangen. Leden van de Chaldo-Assyrian Student Union van de Universiteit in Mosul hebben zich de afgelopen weken intensief ingezet om alle kinderen een kerstcadeau te geven. Zij maakten kinderen uit diverse steden, dorpen, culturen en geloven blij met een kerstcadeau.
Kerst heeft ook dit jaar voor sociale samenbinding gezorgd in de provincie Nineveh in Irak. In dit land leven op dit moment verschillende geloven en culturen naast elkaar, maar ze mogen niets met elkaar  delen. Deze actie “Kerst in Nineveh” is een poging om een ander geluid te laten klinken: het geluid van blije kinderen. Om iets anders te laten zien: lachende volwassenen, zonder onderscheid te maken tussen christenen, Mandeeërs, Yezidies, Shabaks en moslims.

dsc_0043.JPG

Iedereen die hier een bijdrage aan heeft geleverd… Bedankt voor je inzet, het is ons samen gelukt om 10.000 kinderen blij te maken.

dsc_0027.JPG

Wat een prachtig geschenk, 10.000 blije gezichten!

Mijn dank gaat ook uit naar de Stichting Assyrië Nederland. Zij heeft deze actie vanuit Europa gecoördineerd, ondanks de server-problemen van hun website.

Thanks !

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com