Attiya Gamri

Geslaagde reunie PvdA-statenleden

Op donderdag 13 november kwamen ongeveer twintig voormalige PvdA-statenleden en gedeputeerden van Overijssel bijeen in het provinciehuis op uitnodiging van de huidige PvdA-fractie. Het gerenoveerde provinciehuis werd onder deskundige leiding bezichtigd, er werden vele herinneringen opgehaald en uiteraard werd ook de inwendige mens niet vergeten.

Het is een uitermate leuke en gezellige bijeenkomst geweest, die door de aanwezigen zeer werd gewaardeerd. Verhalen uit de oude doos zijn uitgewisseld, maar ook de actuele politiek was onderwerp van gesprek. Zo vormden de lopende gepolitiseerde waterschapsverkiezingen een dankbaar onderwerp.

De vorige fractievoorzitter Jan ter Schegget vertelde over zijn overstap van de provinciale naar de lokale politiek (hij is nu wethouder van Dinkelland) en kwam tot de conclusie, dat hij tot zijn tevredenheid aan vele provinciale PvdA-standpunten trouw kon blijven. De gasten hebben aangegeven, dat ze een dergelijke bijeenkomst zeker voor herhaling vatbaar achtten.

Meer ; www.pvdaoverijssel.nl

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com