Attiya Gamri

Website Tunc trekt veel bezoekers

Het weblog van PvdA-statenlid Attiya Tunc heeft in 2008 meer dan 25.000 bezoekers getrokken. “Toen ik in 2007 door een vriend, Chris, werd gevraagd of ik een eigen weblog wilde, reageerde ik een beetje twijfelachtig: ‘wie leest nu een weblog van een Statenlid? Of wie surft ‘s avonds laat op het internet en belandt dan op mijn website?’ Dacht ik.”

Ik werd geprikkeld door het enthousiaste verhaal van mijn vriend Chris en ben tijdens de verkiezingen van 2007 met een eigen website begonnen. In 2007 had ik vijftig bezoekers per week. Daarna ging het snel. Het afgelopen jaar heb ik meer dan 25.000 bezoekers gehad. Ik ben hier natuurlijk erg blij mee en hoop dat het aantal bezoekers en reacties van lezers in 2009 nog groter worden.

De afgelopen weken heb ik veel reacties gehad van burgers in Twente over de luchthaven Enschede. Maar ook van mensen die vertelden over situaties waarin zij verkeren waarbij leeftijdsdiscriminatie aan de orde was. De mails die mij steeds verbazen, zijn de mails van burgers die ontevreden zijn over hoe ambtenaren van de provincie met hen om zijn gegaan.

Vriend Chris had gelijk: een weblog van een politica in Overijssel is geen overbodige luxe, het wordt gelezen. Alle 25.000 bezoekers: Thanks!

Bron: www.pvdaoverijssel.nl (nieuwsbrief)

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com