Archive for augustus, 2009

Lunch met Koningin Beatrix

augustus 23rd, 2009

Hare Majesteit de Koningin brengt op vrijdag 28 augustus een streekbezoek aan Salland in de provincie Overijssel. Het bezoek van de Koningin heeft als thema Samenwerken in Salland en gaat in op de wijze waarop inwoners, belangengroepen, overheden en bedrijfsleven op verschillende terreinen samenwerken aan de toekomst van het Sallandse land. De Koningin zal achtereenvolgens het gemeentehuis in Dalfsen, landgoed ’t Laer in Ommen, de Lemelerberg en oogstfeest de Stöppelhaene in Raalte bezoeken.

De fractie voorzitters van de Provinciale Staten fracties zijn uitgenodigd om met Hare Majesteit te lunchen. Ik zal namens de PvdA fractie van Overijssel deelnemen aan deze lunch omdat onze fractie voorzitter Wim Dalhuisen niet aanwezig kan zijn. Ik mag als vice voorzitter mijn fractie vertegenwoordigen tijdens deze lunch in Salland.
Koningin- Beatrix

Start nieuwe baan bij Allerzorg

augustus 9th, 2009

Gamri nieuwe regiodirecteur Allerzorg

Redactie – 9 augustus 2009

BOLLENSTREEK – Els van Boom, regiodirecteur van Allerzorg, kondigde haar vertrek aan. Per september wordt zij opgevolgd door Attiya Gamri. Onder de bezielende leiding van Van Boom ontplooide de organisatie zich in de regio Duin- en Bollenstreek en Leiden tot een erkende zorgaanbieder, die zich uitstekend handhaaft tussen de gevestigde namen………
de rest te lezen in de Witte Weekblad
Bron ; Witte Weekblad

Els van Boom (links) heet haar opvolgster Attiya Gamri welkom. (Foto: Bianca Segers)
Els & Attiya

Achternaam veranderen

augustus 2nd, 2009

Het is zover… Eindelijk …. Binnenkort mag ik mijn achternaam veranderen ! Ik mag mijn Assyrische achternaam gebruiken ipv de Turkse achternaam die mijn familie opgelegd heeft gekregen in Turkije.

Ik zal Gamri heten…. Ik ben hier ontzettend blij mee !

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com