Archive for mei, 2012

Meditel Reklame Adviesburo ; hele slechte ervaring met hun !

mei 22nd, 2012

Ik wil alle lezers van mijn weblog waarschuwen voor Meditel Reklame Adviesburo. Ze zijn agressief in hun benadering, liegen, gebruiken elk jaar het zelfde materiaal….. ik vertrouw ze niet op basis van mijn ervaringen. Doe geen zaken met hun ! Kijk via google naar andere mensen die met hun zaken hebben gedaan.

“Snel aan de slag met uitkomsten commissie Samson”

mei 9th, 2012

Motie PvdA, GroenLinks, CU-SGP, VVD, CDA en Ouderenpartij in Provinciale Staten Noord-Holland:

Bij de Commissie Samson, die misbruik van kinderen in de jeugdzorg onderzoekt, zijn schokkend veel meldingen van seksueel misbruik binnengekomen, zowel binnen de jeugdzorginstellingen als bij pleeggezinnen. De eindconclusies van de Commissie worden pas in oktober bekend gemaakt.

Op 7 mei 2012 namen Provinciale Staten een motie van PvdA, Groen Links,  CUSGP, VVD, CDA en Ouderenpartij N-H aan die Gedeputeerde Staten oproept om snel aan de slag te gaan met de uitkomsten van de commissie Samson en daardoor het misbruik te laten stoppen. De PvdA, zegt met deze motie dat er meer moet gebeuren en niet wachten tot oktober.
De motie is statenbreed aangenomen.

PvdA-statenlid Attiya Gamri: “Er moet nu iets gedaan worden tegen het misbruik van kinderen binnen de jeugdzorg en pleeggezinnen. Kwetsbare kinderen en jongeren die zijn toevertrouwd aan de jeugdzorg horen in een veilige omgeving op te kunnen groeien. Wij kunnen niet wachten tot oktober. Wij vragen Gedeputeerde Staten om dit zo snel mogelijk met de jeugdzorginstellingen en pleeggezinnen te bespreken en alles in het werk te stellen om een veilige en betrouwbare leefomgeving te creëren voor de meest kwetsbare kinderen in onze provincie.”

Bevindingen Commissie Samsom schokkend !!

mei 3rd, 2012

.”, Schokkend vaak ‘ worden kinderen in jeugdzorginstellingen en pleeggezinnen sexueel misbruikt, ontdekten wetenschappers van de Universiteit Leiden. Zij deden onderzoek in opdracht van de Commissie Samson… “Zo luiden de koppen in kranten !! Ik heb de afgelopen jaar diverse keren vragen gesteld naar de situatie in Noord Holland. In oktober komt de commissie Samson met haar eindoncusies. Deze moeten meteen geimplementeerd worden binnen de jeugdzorginstellilnge /pleegzorg in Noord Holland.

Sexueel misbruik van kwestbare kinderen binnen de jeugdzorginstellingen/pleegouders  moet stoppen !!

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com