Archive for april, 2013

Conferentie “Grip op Jeugdzorg”

april 23rd, 2013

 

 

Op woensdagmiddag 24 april aanstaande vindt de conferentie “Grip op Jeugdzorg” plaats . Deze bijeenkomst is georganiseerd door de commissie Zorg, Cultuur en Middelen van Provinciale Staten van Noord-Holland en bedoeld voor alle raadsleden uit de provincie. De conferentie vindt plaats in het Teylers Museum te Haarlem.

Dit is op initiatief van de PvdA en Groen Links fractie. Ik heb begrepen dat er bijna 150 aanmeldingen zijn, ik ben hier erg trots op !

 

april 12th, 2013

Eind maart begin april ben ik naar zuid oost Turkije en noord Syrie gegaan om de situatie van de vluchtelingen te onderzoeken. In het bijzonder de situatie van de Assyrische christenen  en overige minderheden.

Ik heb een delegatie van 6 mensen begeleid.  Tweede Kamerlid Joel Voordewind ( CU ) Mensenrechten organisatie; Jubilee Campaign  en journalisten hebben aan het werkbezoek deelgenomen.

De EO , de Vijfde dag  was mee en heeft een reportage van de reis gemaakt.

 

http://www.eo.nl/tv/devijfdedag/reportage-detail/zijn-er-straks-nog-christenen-in-syrie/?fb_action_ids=445017225581421&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Mensenrechten organisatie Jubilee Campaign is nu met een actie begonnen voor de Christenen.

http://www.jubileecampaign.nl/

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com