Archive for september, 2013

PvdA Noord-Holland organiseert regiodag over duurzaamheid en waterbeleid

september 23rd, 2013

 

Zaterdag 28 september organiseert de Partij van de Arbeid Noord-Holland een regiodag over “Duurzaamheid en het waterbeleid in de provincie Noord-Holland’.

 Duurzaamheid is een belangrijk thema bij de gemeenteraadsverkiezingen 2014. Daarom wil de PvdA Noord-Holland kijken hoe het met duurzaamheid in Noord-Holland gesteld is, en wat gemeenten en de provincie concreet kunnen doen om het beleid op het gebied van duurzaamheid en de uitvoering daarvan te verbeteren.

 Sprekers tijdens de ochtend zijn o.a. Pepik Henneman, auteur van het Burge(r)meesterboek ‘Duurzaam innoveren kan iedereen’, en Gedeputeerde Milieu Tjeerd Talsma. In de middag wordt een bezoek gebracht aan de geheel verduurzaamde rioolwaterzuivering van het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK) in Heiloo. .

Het ochtenddeel van de bijeenkomst begint om 10.00 uur en vindt plaats in restaurant Jules in Heerhugowaard.  Om 13.00 uur vertrekken we met de bus naar Heiloo. Meer informatie over het programma is te vinden op www.noordholland.pvda.nl.

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com