Attiya Gamri

Landelijke Conferentie ‘Samen Werken’ op 27 juni 2009

De jaarlijkse conferentie van Stichting PaFemme vindt dit jaar plaats in Amsterdam-Noord, in het Vrouwenondernemersatelier Vrouwenzaak en wordt mede georganiseerd door het P-team Amsterdam-Noord, winnaar van de 2008-Award.Stichting PaFemme is een landelijk netwerk van zwarte, migranten- en vluchtelingenvrouwen (ZMV-vrouwen).
PaFemme organiseert netwerkbijeenkomsten en conferenties, verricht onderzoek en doet aanbevelingen gericht op de integratie en participatie van de ZMV vrouwen in de Nederlandse samenleving.PaFemme is tevens het platform van lokale Participatieteams, de zogenoemde P-teams.De P-teams fungeren als aanspreekpunt voor lokale bestuurders en beleidsmakers, beschikken over lokalenetwerken in de samenleving, kennen de problemen van allochtone vrouwen én weten hoe die problemen naar kansen omgebogen kunnen worden. Met andere woorden, lokale P-teams stimuleren vrouwen om maatschappelijk actief te worden in Kleurrijk Nederland. De Stichting adviseert, ondersteunt en begeleidt zowel de P-teams, als de gemeenten en de overige samenwerkingspartners in het formuleren, organiseren en uitvoeren van de P-team doelstellingen. Op de jaarlijkse conferentie komen PaFemme en bestaande of in oprichting zijnde P-teams samen.

De conferentie geeft alle gelegenheid om met elkaar te praten, kennis te delen, te lachen en elkaar aan te moedigen, te motiveren en te stimuleren. Want hoe meer P-teams er worden opgericht, des te meer kleur en stem vrouwen aan Kleurrijk Nederland kunnen geven. Ook vindt de uitreiking van de PaFemme Award aan het P-team, dat het afgelopen jaar de beste resultaten heeft geboekt om de integratie en participatie van ZMV-vrouwen op de kaart van Nederland te zetten, plaats.

Meer info : www.pafemme.nl

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com