Attiya Gamri

Kandidaten PvdA Provinciale Staten 2011 Noord Holland
De conceptlijst van de PvdA voor de Provinciale Staten verkiezingen op 2 maart 2011 in Noord-Holland is bekend. De lijst wordt aangevoerd door een team van vijf kandidaten. Voor het lijsttrekkerschap presenteert de PvdA met trots Tjeerd Talsma, de huidige fractievoorzitter. Op nummer twee is Elvira Sweet geplaatst, voormalig voorzitter van het stadsdeel Zuidoost in Amsterdam. Zittend Gedeputeerde Sascha Baggerman staat op de derde plaats. De vierde plaats wordt bezet door Xander den Uyl, tot voor kort bondssecretaris van de ABVA/KABO. Op de vijfde plaats staat Gedeputeerde Rob Meerhof.

Met dit team – dat veel ervaring binnen Provinciale Staten, maar zeker ook elders in het openbaar bestuur en de vakbeweging heeft – wil de PvdA duidelijk maken dat opnieuw verantwoordelijkheid in het College van Gedeputeerde Staten kan worden genomen.

In de afgelopen periode hebben de Gedeputeerden van de PvdA een zeer belangrijke bijdrage aan het dagelijks bestuur geleverd. De fractievoorzitter heeft een vooraanstaande rol gespeeld bij het oplossen van de bestuurscrises, die de provincie heeft gekend. Met daarnaast o.a. de twee nieuwe kandidaten in de top van de lijst gaat de PvdA ervoor zorgen dat, gelet op de verhoudingen in de landelijke politiek, ook op provinciaal niveau een stevig profiel door de fractie wordt neergezet.

Het team voert vol vertrouwen en met veel enthousiasme de lijst aan waar voor allen het veiligstellen van de kwaliteit van Noord-Holland centraal staat. Werkgelegenheid, een goede bereikbaarheid en een goed vestigingsklimaat zijn daarvoor speerpunten voor de PvdA. Daarnaast vindt de PvdA een open landschap en duurzame ecologie onontbeerlijk in Noord-Holland.

Het conceptverkiezingsprogramma en de volledige conceptlijst met kandidaten vindt u op www. noordholland.pvda.nl Het verkiezingsprogramma wordt vastgesteld tijdens de Gewestelijke Vergadering op zaterdag 27 november en de kandidatenlijst wordt vastgesteld tijdens de Gewestelijke Vergadering op zaterdag 11 december 2010.

Kandidatenlijst t/m 20 : ( verder zie ;www.noordholland.pvda.nl )

1 Tjeerd Talsma, Callantsoog
2 Elvira Sweet, Amsterdam
3 Sascha Baggerman, Haarlem
4 Xander den Uyl, Haarlem
5 Rob Meerhof, IJmuiden
6 Liesje Klomp, Alkmaar
7 Adnan Tekin, Amsterdam
8 Gohdar Massom, Haarlemmermeer
9 Mark Versteeg, Anna Paulowna
10 Attiya Gamri, Haarlem
11 Ed Wagemaker, Hoorn
12 Rina van Rooy, Purmerend
13 Nico Papineau Salm, Amsterdam
14 Greet Blokker, Akersloot
15 Ishak Yigit, Zaanstad
16 Naima Ajouaau, Heerhugowaard
17 Eric Geels, Heemstede
18 Marlanda Coco, Amsterdam
19 Maud Knook, Amsterdam
20 Marieke van Duyn, Hilversum

www.noordholland.pvda.nl

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com