Attiya Gamri

Een dikke onvoldoende voor de Gedeputeerde….

De commissie vergadering van afgelopen woensdag was een grote teleurstelling voor veel statenleden.

Alle fractie ‘ s waren teleurgesteld in GS omdat zij geen evaluatie rapport hadden aangeleverd van de nota Samen en Overijssel.
Gedeputeerde Ranter bleef herhalen dat er geen toezegging zijn gedaan door GS hierover, terwijl dit al meer dan 3 jaar op de actiepuntenlijst staat. Dit is kennelijk hem nooit opgevallen… Hoe serieus worden toezegging genomen door sommige GS leden?

Namens de PvdA Overijssel heb ik Gedeputeerde Gert Ranter ( CDA ) een dikke onvoldoende gegeven voor de wijze waarop hij de nota Samen en Overijssel heeft voorbereid destijds en het niet na komen van afspraken.
Na 3 jaar weten wij niet wat de resultaten zijn van de nota Samen en Overijssel, wij weten niet welke doelen bereikt zijn, wat de knelpunten zijn in de praktijk en of wij het beleid moeten bijstellen…. Elke gedeputeerde zou dit zelf moeten willen weten na 3 jaar uitvoering van beleid, maar daar en tegen ontvangen wij een verslag dat niet concreet, niet helder, erg vaag, en vooral nietszeggend is over tal van onderwerpen. Wat ons betreft een dikke onvoldoende hiervoor… !

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com