Afscheid van de Staten van Noord Holland

januari 21st, 2015

Afgelopen maanden heb ik besloten mij niet meer te kandideren voor de Prov. Staten van Noord Holland.  Na 12 jaar Provinciaal politiek wordt het tijd voor iets anders binnen de politiek, binnen de PvdA.

 

Zoals velen weten ben ik lid van het ViP bestuur ; vrouwen in de PvdA bestuur. Vroeger kende men ons als de “Rode vrouwen”..  Dit doe ik met veel passie en idealen. Ik geloof dat er nog veel te verbeteren valt in Nederland mbt tot de positie van de vrouwen.

 

Afgelopen week heeft het congres van de PvdA besloten mijn Eerste Kamer kandidatuur  goed te keuren en men heeft mij op plek 16 gezet. Ik ben blij met een mooie lijst met ervaren en nieuwe Kamerkandidaten.  Uiterraad ben ik erg blij met mijn  eigen plek op de Eerste Kamer lijst voor de PvdA.

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com