Attiya Gamri

Online gesprek met Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen

We hebben nog een kleine vier weken te gaan. Er staat daarom nog een aantal online huiskamergesprekken in de planning. Op maandagavond 22 februari spreek ik bij de VNVA, de Vereniging van Nederlandse Vrouwelijke Artsen. We gaan het daar hebben over de balans tussen werk en privé, met als centrale vraag: “Kan en gaat de politiek ons helpen alle ballen in de lucht te houden?” Het zal gaan over passend politiek beleid rond en organisatie van bijvoorbeeld kinderopvang, ouderschapsverlof en mantelzorg draagt bovendien bij aan het verkrijgen van gelijk perspectief op carrière voor ouders, vrouw of man.

Woordvoerders van respectievelijk het CDA, PvdA, VVD, D66 en GroenLinks zullen in een pitch toelichten hoe hun programma kan helpen de balans tussen privé en zorg goed te houden. Daarna zal er ruimte zijn voor vragen en discussie.

U kunt zich hier nog opgeven. Mocht je nu al specifieke vragen hebben rond dit thema, vermeld het dan bij je aanmelding, zodat de organisatie daar rekening mee kan houden. Wees welkom!

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com