Attiya Gamri

Actie Kerst in Nineveh

anisa-mentaha-en-attiya.jpg

Afgelopen weekend is de actie kerst in Nineveh (Irak) van start gegaan. Tijdens de vrouwenconferentie in Gütersloh (Duitsland) waarbij meer dan 75 vrouwen aanwezig waren, is door de vrouwenraad van de Assyrische Vereniging Duisburg (Duitsland,)  400 euro verzameld voor deze actie. Dit bedrag is overhandigd aan politica Attiya Tunc (PvdA Overijssel.)

diversen-mei07-012.JPG
Attiya Tunc heeft op verzoek van de Assyrian Academic Society te Chicago (VS) deze actie opgestart, met medewerking van Stichting Assyrie Nederland.

Attiya Tunc was door de organisatoren van de vrouwenconferentie uitgenodigd om een workshop te geven over vrouw en politiek binnen een “wij-cultuur” als die van de Assyriers.

 vrouwen.jpg

 Ook was de psychologe Anisa Said – Yonan uit Berlijn aanwezig, zij gaf workshop over huiselijk geweld en Mentaha Karaman over integratie problemen.

workshop-gutersloh.JPG

Vorig jaar heeft Attiya Tunc 10.000 euro ingezameld voor deze actie. Meer dan 10.000 kinderen in de provincie Nineveh hebben in december 2006 een kerstcadeau ontvangen. Iedereen kan deze actie steunen zie : www.assyrie.nl

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com