Attiya Gamri

Afscheid oude PvdA statenleden 2003 – 2007

afscheid-staten-03-07-006.jpg afscheid-staten-03-07-017.jpgafscheid-staten-03-07-023.jpg

In februari hadden we afgesproken om in mei een afscheidsetentje te organiseren met de oude statenfractie en partners. Dat etentje heeft inmiddels plaatsgevonden.

afscheid-staten-03-07-031.jpgafscheid-staten-03-07-032.jpg
Het was  heerlijk vertrouwd om met de 15 statenleden bij elkaar te zijn in Hellendoorn, bij De Kroon. Ook de twee leden van de Generale Staten, Jan Kristen en Carry Abbenhues, waren aanwezig.

Onze fractieleider Jan las een aantal citaten van leden voor. Sommigen konden het zich beslist niet herinneren, maar het was leuk en grappig om dit terug te horen.  Ook heeft Jan  met ons stilgestaan bij de behaalde resultaten in de afgelopen periode. De weidevogels, “de Nacht van Jos Harmelink”, de Jeugdzorg, allochtone vrouwen in de zorg en nog veel meer. Er is op verschillende gebieden ontzettend veel bereikt en wij hebben daadwerkelijk zaken voor elkaar gekregen of er een andere positieve draai aan gegeven. Er zijn miljoenen in Overijssel geinvesteerd ter verbetering of handhaving van zaken. Ook zijn er nieuwe ontwikkelingen in gang gezet die nog volop in beweging zijn.

 afscheid-staten-03-07-002.jpg

Ik kijk met plezier terug naar vier jaar hard werken en heb veel van mijn partijgenoten geleerd. Het is erg wennen aan de nieuwe fractie maar met veel geduld en inspanning zal ook de nieuwe fractie een team worden dat op een eigen manier resultaten gaat boeken.

Van sommige mensen heb ik geen afscheid genomen omdat ik ze graag wil bezoeken en dat ga ik ook doen.

Het politieke werk kan beginnen en er liggen veel PvdA-punten die opgepakt gaan worden, meteen voor het zomerreces. Het worden interessante jaren!

 afscheid-staten-03-07-029.jpg

afscheid-staten-03-07-016.jpg

afscheid-staten-03-07-025.jpg

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com