Attiya Gamri

Afscheid Hans Visscher na 12 jaar staten

afscheid-hans-v-22mei07-035.jpgafscheid-hans-v-22mei07-020.jpgafscheid-hans-v-22mei07-013.jpgafscheid-hans-v-22mei07-006.jpg

Afgelopen week organiseerde de fractie van de VVD Oldenzaal een afscheidsfeest voor Hans Visscher. Hans heeft de afgelopen jaren veel betekend voor Oldenzaal en Overijssel. Zijn fractie heeft hem verrast met een bijzondere avond.
In zijn speech vertelde Hans dat hij de afgelopen jaren veel heeft bereikt en dat hij zich met plezier heeft ingezet. Hij benadrukte de goede samenwerking binnen de politiek, die het mogelijk maakte om als partij vooruitgang te boeken. Er waren politici van het CDA en PvdA aanwezig, ook de burgemeester van Oldenzaal was er.

Ik heb in de Provinciale Staten van Overijssel 4 jaar met Hans politiek bedreven. Hij was vasthoudend en helder in zijn visie. Informeel was Hans nadrukkelijk aanwezig, vooral tijdens de IPO bijeenkomsten. Tijdens een studiereis naar Brussel heb ik veel met Hans gelachen, toen leerde ik hem kennen als een man met veel humor, een sfeer-maker! Ik ben benieuwd of er binnen de huidige VVD fractie in de Provinciale Staten iemand zit, die zijn humor en vastberadenheid kan evenaren.

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com