Bestuurslid PaFemme

juli 1st, 2007

111maxima6jo.jpg 

Stichting PaFemme is een landelijk netwerk van Allochtone vrouwen en het platform van lokale Participatieteams.  Het initiatief voor het oprichten van een dergelijk platform voor Allochtone vrouwen is een voortvloeisel uit de commissie van o.a. Paul Rosemoller, Hans Dijkstal en Prinses Maxima. Tijdens de hei-sessie van het afgelopen week-end heeft het bestuur mij als nieuw bestuurslid benoemd voor een periode van 2 jaar. Ik ga mij in deze tijd inzetten voor de allochtone vrouwen in Nederland.

Participatie en Integratie zijn de sleutelwoorden tot succes voor deze vrouwen. Hiervoor dient op diverse niveau’s ( landelijk, provinciaal en lokaal) beleid ontwikkeld te worden. Niets ontstaat uit zich zelf, dit hebben wij namelijk geleerd van de emancipatie van de Nederlandse vrouw.

Voor meer info zie: http://www.pafemme.nl 

background-3.jpg

Trackback URI | Comments RSS

Leave a Reply

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com