Attiya Gamri

Start Politiek Overijssel…..

Klaar voor de start…
De komende weken staat in het teken van de omgevingsvisie. Om een zorgvuldige visie te vormen hebben wij de afgelopen maanden diverse keren over verschillende thema’s gesproken die voor de omgevingsvisie van belang zijn. Maar nu is de tijd van brainstormen en gedachten uitwisselen voorbij, er moet deze weken een heldere visie gevormd worden.

We gaan antwoord geven op onder andere de volgende vragen: Waarin moet de Omgevingsvisie strakker of losser geformuleerd worden dan het huidig beleid? Krijgen de grote steden de aandacht die zij verdienen? De komende weken worden ook thema’s als Loverboys en de Jeugdzorg besproken. Deze onderwerpen zijn voor onze fractie ontzettend belangrijk. De instroom bij de Jeugdzorg zou middels de Eigen Kracht Conferentie moeten dalen, maar daar lijkt het vooralsnog niet op. De signalen uit het veld zijn nog steeds zorgelijk en helaas worden nog steeds vele jonge meiden misbruikt en gebruikt door de Loverboys in Overijssel.

Verder wordt een nieuwe nota over het Woonbeleid in Overijssel besproken. In februari 2004 is al de startnotie Wonen aangenomen. Wij willen van Gedeputeerde Staten weten wat de resultaten van deze startnotitie zijn. Wij hebben toendertijd een duidelijke visie geformuleerd en zijn gesteund door de meerderheid in de Staten.

Vrijdag 29 augustus was de opening van het statenjaar met een feestelijke bijeenkomst in Dinkelland. Nu gaan we weer aan het werk. We zijn er klaar voor…

www.pvdaoverijssel.nl

Write your comment Here

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com