Attiya Gamri

Over mij

Attiya Gamri (1972) is op jonge leeftijd naar Nederland gekomen. Haar familie is vanwege de onveilige situatie in het Midden-Oosten gevlucht. Ze heeft de afgelopen 20 jaar in de zorg gewerkt.

Attiya werkt nu bij een landelijke organisatie, Jeugdbescherming en Jeugdreclassering. Daarnaast is ze altijd politiek actief geweest, zowel lokaal als provinciaal. Ook heeft zij zich binnen de PvdA ingezet voor de positie van de vrouwen. Het raakt bij Attiya een gevoelige snaar dat onze samenleving met wantrouwen omgaat met mensen die tijdelijke ondersteuning nodig hebben. Ze zet zich graag in voor mensen die een tweede kans nodig hebben om deel te kunnen nemen in de samenleving op het gebied van opleidingen en werkgelegenheid. Zij draagt een warm hart toe aan de dak- en thuislozen, tienermoeders, vluchtelingen, kwetsbare vrouwen en statushouders.

Haar motto is dat iedereen een tweede kans verdient. De samenleving mag niemand afschrijven of opgeven maar er zal op maat naar mogelijkheden gekeken moeten worden. Internationaal heeft Attiya zich ingezet voor de positie van de nationale minderheden in Irak en heeft veldwerkmissies geïnitieerd en begeleid in het Midden-Oosten. Attiya is een echte Overijsselse, iedereen in de provincie kent haar. Met haar Twentse tongval is ze een geweldige kandidaat voor Overijssel.

U kunt mij volgen via de gebruikelijke sociale media. Kijkt u onder contact voor alle links.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com